ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Seminar 'Werken in de ggz 3.0'

Seminar Werken in de ggz 3.0

Op woensdag 19 juni 2019 organiseert GGZ Ecademy het seminar 'Werken in de ggz 3.0.; Technologie in de ggz'. Dit seminar staat in het teken van technologische toepassingen op de werkvloer. Hoe kunnen digitale oplossingen bijdragen aan verbetering van de ggz?


Lees verder...

Seminar 'Werken in de ggz 3.0'

Op woensdag 19 juni 2019 organiseert GGZ Ecademy het seminar 'Werken in de ggz 3.0.'. Dit seminar staat in het teken van technologische toepassingen op de werkvloer. Hoe kunnen digitale oplossingen bijdragen aan verbetering van de ggz? Wat gebeurt er allemaal al op dat gebied? En wat moeten wij daarmee? Twee gastsprekers nemen je mee naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en nieuwe werkwijzen.

De Leer & Ontwikkelsprint
Ingena Visser
Onderwijskundig adviseur & ontwerper VUmc Amsterdam

Ingena Visser, Onderwijskundig adviseur & ontwerper aan het VUmc Amsterdam, neemt je mee naar de ontwikkeling van de Leer & Ontwikkelsprint, een nieuwe werkvorm waarmee zorgprofessionals het leren op de werkvloer kunnen gaan organiseren. Daarnaast geeft Ingena een demonstratie over hoe het Leer & Ontwikkelsprinten op de werkplek effectief ondersteund kan worden met de mobiele applicatie MOOS 2.0. 

ICT als sociale innovatie voor vitale wijken
Michael Milo
Verbinder in SamenBeter

Michael Milo is Verbinder in SamenBeter, een netwerk dat de ambitie heeft om de samenleving gezonder te maken. Dat doet SamenBeter onder andere in vijf proeftuinen, welke prototypes zijn voor een gezonde samenleving. In de proeftuinen wordt ICT ontwikkeld die vorm geeft aan de inhoudelijke concepten van bijvoorbeeld Positieve Gezondheid en De Nieuwe GGZ. Dit levert ecosystemen op waarin zowel publieke als professionele zorg een plaats hebben. Michael vertelt hoe in de proeftuinen vorm wordt gegeven aan de samenwerking en hoe ICT oplossingen in de praktijk eruit zien.

Praktische informatie

Het seminar vindt plaats bij GGZ Centraal, locatie Zon & Schild, Congrescentrum De Veste (zaal 2), Utrechtseweg 266, 3818 EW in Amersfoort. Ontvangst vanaf 14.30 uur. Het seminar start om 15.00 uur en omstreeks 16.45 uur sluiten wij af met een informele borrel.

Wil je het seminar bezoeken, meld je dan hieronder aan. Het seminar is tevens thuis of op het werk via livestream te volgen. Ook hiervoor kun je je aanmelden. 

aanmelden seminar zaal 

Het seminar is openbaar en gratis. Nodig ook gerust andere geïnteresseerden uit. Aanmelden is gewenst.

Terug naar overzicht