ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over 14 november Kennismakingsdag GGZ Ecademy

Save the date: 14 november 2018 Kennismakingsdag GGZ Ecademy

Op 14 november a.s. kun je kennismaken met GGZ Ecademy en een aantal van haar leden, bestuurders en medewerkers. Tijdens deze dag laten we zien wat we doen en waar we voor staan en wat we voor leden en medewerkers van (nieuwe) leden kunnen betekenen.


Lees verder...

14 november Kennismakingsdag GGZ Ecademy

Hoe kun je samenwerken in een vereniging en jouw organisatie helpen om de zorg aan cliënten te verbeteren en tegelijkertijd jouw medewerkers aanzetten tot verdere ontwikkeling van kennis en kwaliteiten. En waarmee kun je nieuwe goed gekwalificeerde werknemers en stagiaires aantrekken? We laten je graag zien waartoe je in staat bent als je krachten in een vereniging bundelt. Daarom organiseren we op 14 november 2018 een kennismakingsdag voor (potentiële) leden, medewerkers van nieuwe leden, netwerkpartners en andere geïnteresseerden. Hier laten we zien wie GGZ Ecademy is en wat deze vereniging voor jou kan betekenen.

Aan het definitieve programma van deze middag wordt nog gewerkt. Heb je nu al interesse, meld je dan aan via info@ggzecademy.nl Je ontvangt dan in september een uitnodiging met meer informatie.

De bijeenkomst vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur bij GGZ Centraal in Amersfoort.

Meer informatie volgt binnenkort op deze pagina. Je kunt je nu al aanmelden.

 

Terug naar overzicht