ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

GGZ Ecademy brengt regelmatig (5 x pjr) een nieuwsbrief uit voor geinteresseerden die meer willen weten over de organisatie, evenementen, leerproducten, trainingen, bijeenkomsten en seminars etc. Sommige bijeenkomsten zoals seminars zijn ook gratis toegankelijk voor niet-leden terwijl andere bijeenkomsten alleen georganiseerd worden voor medewerkers. Om je zo goed mogelijk te informeren versturen we twee soorten nieuwsbrieven; voor medewerkers van leden en voor niet-leden. 

Heb je interesse in de nieuwsbrief en wil je je inschrijven? Kies uit de twee opties die hieronder worden beschreven en meld je aan. 

Nieuwsbrief voor medewerkers van leden

Werk je bij een van onze leden en heb je interesse in de nieuwsbrief, klik hier en vul de informatie verder in. Wij plaatsen je e-mailadres op de verzendlijst. Meer informatie via info@ggzecademy.nl.

Nieuwsbrief voor niet-leden

Werk je niet bij één van onze leden en wil je toch graag op de hoogte blijven van de producten, evenementen of andere activiteiten van GGZ Ecademy? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en vul je gegevens in. 

 

 

 

Wil je graag de meest recente nieuwsbrief alvast ontvangen? Dat is mogelijk. Stuur je vraag dan naar info@ggzecademy.nl

Met het verzenden van de e-mail geef je toestemming aan GGZ Ecademy voor het toesturen van informatie over de diensten van GGZ Ecademy. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing. (http://www.ggzecademy.nl/privacy)

Terug naar overzicht