ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over De rol van de forensische professional

EFP en GGZ Ecademy lanceren de Forensische Leerlijn

GGZ Ecademy heeft in samenwerking met het EFP en met gelden van KFZ de Forensische Leerlijn ontwikkeld. Met deze leerlijn ontstaat een mooi aanbod waarvan cursisten uit het gehele forensische veld gratis gebruik kunnen maken. 


Lees verder...

De rol van de forensische professional

Productcode: ForPro_LT_0167

 

 Forensische leerlijn

Dit product is onderdeel van de forensische leerlijn. Klik hier voor meer informatie over deze leerlijn.

Dit basisleertraject gaat over de rol van de forensisch professional en hoe deze ingevuld dient te worden aan de hand van het competentieprofiel. Ook wordt er behandeld welke werkzame mechanismen een rol spelen bij het creëren van een gezond leef- en werkklimaat, wat bijdraagt aan een optimaal behandeleffect. Ook wordt aandacht besteed aan het samenwerken in een team en het waarnemen, analyseren en coderen van gedrag zodat de deelnemer patronen kan leren herkennen en zo risico’s kan inschatten.

Doelgroep

De doelgroep zijn medewerkers die werkzaam zijn in de forensische zorg (ambulant, gesloten, klinisch en open) en direct contact met cliënten hebben. Het kan ook dat ze werkzaam zijn in een instelling met cliënten waar het gedrag vraagt om forensische benadering, eventueel zonder forensische titel. Veel voorkomende opleidingsachtergronden zijn:

Doorlooptijd

1,5 uur.

Leerdoelen

Na afronding van het leertraject weet de forensisch professional:

Accreditatie

Voor dit leertraject wordt accreditatie aangevraagd bij:

Gratis

Dit product is een gratis product. Klik hier voor meer informatie. Gebruik bij aanmelden de aanmeldcode EXTECAWEBSITE.

 

Terug naar overzicht