ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Activiteitenbank Medicatie bij psychiatrische aandoeningen

Cyclisch leren bij medicatieverstrekking

Rond het thema medicatie bij psychisch aandoeningen zijn zeven leertrajecten (waaronder basis- en verdiepingstrajecten) opgeleverd.


Lees verder...

Activiteitenbank Medicatie bij psychiatrische aandoeningen

De activiteitenbank Medicatie bij psychiatrische aandoeningen is een verzameling van alle casussen uit leertrajecten rond het thema Medicatie. Daarnaast bevat deze activiteitenbank producten die kunnen worden ingezet als hulpmiddel bij trainingen of teambesprekingen. Denk daarbij aan scans, opdrachten, vragen en stellingen. Met deze materialen kunnen trainers hun eigen leertraject en/of trainingen inrichten of aanvullen. Alle materialen kunnen hierbij apart, maar ook klassikaal, worden ingezet.

In deze activiteitenbank kunnen trainers gericht zoeken naar geschikte materialen voor hun training. Je kunt de onderdelen die passen bij het doel van de training naar believen inzetten. Zo kan in korte tijd passend lesmateriaal worden vormgegeven en samengesteld.

Doelgroep

Deze Activiteitenbank is bedoeld voor trainers die agogen en verpleegkundigen op MBO(+)-niveau trainen in het veilig omgaan met en verstrekken van geneesmiddelen.

Inhoud

Deze activiteitenbank rond Medicatie bij psychiatrische aandoeningen bestaat uit:

 

 

Terug naar overzicht