ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Hoe werkt het accreditatiebureau van GGZ Ecademy?

Accreditatiepunten voor herregistratie? Wees op tijd!

Wie vóór de tweede helft van 2018 z’n herregistratie op orde wil hebben, doet er goed aan daar nu alvast werk van te maken.


Lees verder...

Hoe werkt het accreditatiebureau van GGZ Ecademy?

GGZ Ecademy biedt met het accreditatiebureau een extra service aan de leden. Vrijwel alle leerproducten van GGZ Ecademy zijn geaccrediteerd door meerdere kwaliteitsregisters. Voor leden die hun medewerkers de leertrajecten in het centraal leerplatform laten volgen, geldt dat de medewerker aan het eind van het traject, na het behalen van de toets, een accreditatieformulier kan invullen. Zijn alle gegevens goed ingevuld, dan ontvangt de cursist binnen 6 weken punten als hij staat ingeschreven bij een kwaliteitsregister van PE-Online. De cursist ontvangt alleen punten als hij staat ingeschreven bij een kwaliteitsregister van PE-Online. Is het kwaliteitsregister niet aangesloten bij PE-Online of is de medewerker niet geregistreerd bij een kwaliteitsregister, dan zal hij zijn resultaten zelf moeten opvoeren in z'n portfolio. Dit geldt bijvoorbeeld voor de SKJ en voor Register Vaktherapie.

Het accreditatiebureau blijft in ontwikkeling met als doel om in 2019 een automatische koppeling tussen PE-Online en de leertrajecten van GGZ Ecademy tot stand te laten komen. Vanaf dat moment worden de punten in de daarbij aangesloten registers direct bijgeschreven.

Meer informatie voor leden op de supportpagina.

Terug naar overzicht