ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Gebruikersbijeenkomst CLP

Gebruikersbijeenkomst Centraal leerplatfom

In de gebruikersbijeenkomsten worden tips uitgewisseld over het beheer en ontwikkelen van leerproducten in het Centraal leerplatform.


Lees verder...

Het is mogelijk om events te registeren en beheren in het centraal leerplatform

Nieuw in het centraal leerplatform: de event-functie waarmee je cursussen en workshops kunt inplannen en beheren.


Lees verder...

Gebruikersbijeenkomst CLP

(productcode CLPGebr_TR_0147)

Algemeen

Dit is een bijeenkomst voor subbeheerders van het Centraal leerplatform met als doel om ervaringen met elkaar uit te wisselen.
Tip: Je hoeft niet te wachten op een bijeenkomst om vragen te stellen over het Centraal leerplatform. Op de supportsite kun je artikelen lezen, een vraag stellen in de community en contact opnemen met het supportteam van GGZ Ecademy.
Voor supportvragen die gesteld worden tijdens de gebruikersbijeenkomst zullen wij je ook doorverwijzen naar de supportsite.

Voor wie? 

Deze bijeenkomst is voor medewerkers van leden van GGZ Ecademy die de beheerderstraining reeds gevolgd hebben en het beheer van de eigen leeromgeving uitvoeren.

Voorkennis/voorbereiding

Programma 

De inhoud van de bijeenkomst zal per keer variëren. Deelnemers ontvangen vooraf een agenda. Hierbij een paar voorbeelden van onderwerpen die passen bij een gebruikersbijeenkomst:

Overige gegevens

Aanmelden

Deze training is nog niet gepland

 

Datum:

  • Tijd: 
  • Locatie: 
  • Docent: 
  • Aanmelden kan tot 

 

 

* GGZ Ecademy kan besluiten een training te annuleren als er onvoldoende aanmeldingen zijn, dit zal altijd in overleg gebeuren.

 

 

Terug naar overzicht