ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Leergang Blended Learning voor trainers

Leergang Blended Learning voor trainers

(productcode BLTrai_Bk_0114)

Algemeen

Deze leergang is bestemd voor medewerkers van leden van GGZ Ecademy en gaat over hoe je een blended training kunt verzorgen binnen jouw organisatie. Samen met collega’s van andere ggz-instellingen leer je

Voor wie? 

Deze leergang is interessant voor:

Voorkennis/voorbereiding

Studiebelasting

Deze leergang bestaat uit 2 trainingsdagen van 7 uur en een Show & Share  (dat iedereen zijn blended training presenteert) van 3 uur. Als voorbereiding op de eerste dag ben je ongeveer 2 uur kwijt, en tussen de beide trainingsdagen door ongeveer 4 uur. In totaal ben je als voorbereiding ongeveer 10 uur kwijt. Dit is afhankelijk van  hoe “af” je je product wilt hebben. Als je het product helemaal af wilt hebben, moet je rekening houden met een totale tijd van ongeveer 16 uur.

Programma 

Tijdens deze leergang werk je met eigen casuïstiek en werk je toe naar een product, namelijk je eigen ontworpen blended training en oefen je met de trainersvaardigheden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Het is mogelijk om deze leergang te combineren met verdiepende trainingen in het kader van het Centraal leerplatform, zoals de Auteur- en Ontwerptraining en de Begeleiderstraining.

Resultaat

Na de leergang ken en weet je het volgende:

Studiemateriaal

Overige gegevens

Aanmelden

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan deze training, dan kun je je belangstelling doorgeven via onderstaande link. Bij voldoende animo van meerdere leden wordt de training opnieuw georganiseerd. 

BELANGSTELLING DOORGEVEN

 

 


 

Terug naar overzicht