ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Consultgesprek Blended Leertraject Medicatie (HBO)

Consultgesprek Blended Leertraject Medicatie (HBO)

(productcode MedHcg_Bk_0110)

Algemeen

Dit consultgesprek is voor medewerkers van leden van GGZ Ecademy. Tijdens het consult kan je jouw vragen en vraagstukken bespreken over het blended leertraject Medicatie (HBO). Dit blended leertraject is beschikbaar in vier varianten. Je kan denken aan vragen zoals:


Informatie over de vier varianten van het leertraject staan hier beschreven. Op de supportsite van GGZ Ecademy zijn alle trainersmaterialen beschikbaar.

Voor wie?

Dit consultgesprek is interessant voor:

Een samenwerking tussen de trainer en opleidingscoördinator is aan te raden, indien:

Voorkennis/voorbereiding

Studiebelasting

Er is geen sprake van studiebelasting. Wel gaan we ervan uit dat je je goed voorbereidt op dit consultgesprek zodat je de vraagstukken kunt bespreken die voor jouw instelling relevant zijn. We verwachten dat je dat ongeveer 4 uur tijd kost. Het ligt eraan in hoeverre je al kennis hebt van de verschillende e-learning modules die opgenomen zijn in dit blended leertraject. Zo niet, houd dan rekening met 8 uur voorbereidingstijd.

Programma 

Het consultgesprek duurt maximaal 45 minuten en wordt in principe telefonisch gehouden. Een face to face gesprek is mogelijk en vindt dan plaats op een locatie in Amsterdam.

Tijdens het consult wordt aan de hand van jouw vragen en vraagstukken uitleg of advies gegeven over:

Er wordt geen advies gegeven trainingsvaardigheden en ICT-technische vraagstukken.

Resultaat

Na het consultgesprek ken en weet je het volgende:

Studiemateriaal

Overige gegevens

Aanmelden

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan deze training, dan kun je je belangstelling doorgeven via onderstaande link. Wij nemen dan contact met je op.

BELANGSTELLING DOORGEVEN

 

 

 
   

* GGZ Ecademy kan besluiten een training te annuleren als er onvoldoende aanmeldingen zijn, dit zal altijd in overleg gebeuren.

 

Terug naar overzicht