ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Handleiding training MGV

Handleiding training MGV

Doelgroep

Deze handleiding is gericht op trainers die werkzaam zijn binnen een GGZ instelling die aangesloten is bij GGZ Ecademy, die als opdracht hebben een blended training Motiverende Gespreksvoering te verzorgen voor hun medewerkers binnen de instelling.

Doel

De handleiding beschrijft een blended trainingstraject Motiverende Gespreksvoering waarbij voorafgaande en tijdens de training gebruik wordt gemaakt van de content van de e-learning Motiverende Gespreksvoering module 1 t/m 4.
De Handleiding biedt bruikbaar materiaal om een maatwerk training samen te stellen, naar behoefte van de instelling en afgestemd om de beschikbare trainingstijd. 

Train-de-Trainer

Via GGZ Ecademy is Train-de-trainer scholing aangeboden aan trainers. De TdT “Blended training Motiverende gespreksvoering” bestaat uit 2 dagdelen en heeft onderstaande doelen:

• bekend raken met de Trainershandleiding “ Blended training MGV”
• In staat zijn een blended training MGV op een adequate en bekwame wijze aan te bieden aan medewerkers binnen de instelling.

Accreditatie

Train-de-Trainer:

Status: verleend  

Blended Training MGV: Ook is het mogelijk om accreditatie aan te vragen voor het blended leertraject. Dit doen de instellingen zelf.

Terug naar overzicht