ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over GGZ Ecademy: 5 jaar kennis delen

Basismodule Oplossingsgericht werken live

Onlangs is de module Oplossingsgericht werken opgeleverd aan de leden van GGZ Ecademy.


Lees verder...

Geslaagde kennismaking met nieuwe (leer)producten

Het seminar dat GGZ Ecademy woensdag organiseerde, was een rijk gevuld programma met een kijkje in de keuken.


Lees verder...

Vruchtbare bijeenkomst rond KJP

Kenniscentrum KJP en GGZ Ecademy brachten vrijdag professionals uit de kinder- en jeugdpsychiatrie bijeen om te praten over samenwerking rond scholing en andere aandachtsgebieden in deze branche.


Lees verder...

Seminar Nieuwe Leerproducten en Omgevingen

Na een inspirerende zomer, lichten we tijdens het seminar van 21 september graag een tip van de sluier op van alle nieuwe ontwikkelingen binnen GGZ Ecademy.


Lees verder...

Warme zomer voor Project Samenwerking Scholen

Het Project Samenwerking Scholen beleeft een warme zomer. Onlangs sloten de participerende MBO’s en HBO’s samen met GGZ Ecademy het schooljaar tevreden af.


Lees verder...

Film Of ik gek ben interessant voor leden

Afgelopen vrijdag hebben GGZ Ecademy-leden gekeken of de film Of ik gek ben interessant is om ter educatie in te zetten.


Lees verder...

GGZ Ecademy: 5 jaar kennis delen

 

Een kleine zeventig bezoekers waren vrijdag 11 november aanwezig bij het evenement GGZ Ecademy: 5 jaar kennis delen ter gelegenheid van de eerste lustrumviering van de vereniging. Mensen van uit en van buiten de leden kwamen nader kennis maken met GGZ Ecademy. Zij kregen door middel van een flink aantal presentaties en workshops een goed beeld van wat de vereniging van ggz-instellingen de afgelopen jaren heeft bereikt. Bestuurslid Kees Spitters en directeur Arjan Pronk deden de aftrap met een terugblik op hoe het ooit begon en wat er sindsdien allemaal is gebeurd. 

En dat is veel! De oogst van alleen al het jaar 2016 levert vijftien nieuwe e-learning modules op, een groei in het aantal leden naar vijftig instellingen met een verbreding in verschillende ggz-sectoren, de samenwerking met drie kenniscentra, een compleet nieuw centraal leerplatform én videoplatform waardoor een levenlang leren mogelijk wordt en een rijke uitwisseling van kennis onderling.
De bezoekers die een kijkje in de keuken namen van GGZ Ecademy bleken onverdeeld enthousiast te zijn over wat er allemaal mogelijk is als je, zonder terughoudendheid, kennis deelt en samen optrekt. Presentaties over implementatie, didactiek, techniek en samenwerking inspireerden de aanwezigen om nog lang na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil je de opnames van de presentaties bekijken? Klik op de links hieronder. 

Algemene presentaties: Arjan Pronk, Kees Spitters

Didactische gedachten achter de producten van GGZ Ecademy

Hoe maak je online leren succesvol

Een rijke blend van leren

De vijf dingen die je níet moet doen bij implementatie

Wil je de overige presentaties downloaden? Kik hieronder op de link. 

Hands-on.. Waartoe je met een beetje hulp in staat bent 

Werken in de GGZ begint op school

 

Al met al kijken we terug op een geslaagde lustrumviering. Op woensdag 14 december zal het vijfjarig bestaan van GGZ Ecademy worden gevierd met de leden. Meer informatie over het seminar op 14 december klik hier. 

  

 

 

Terug naar overzicht