ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Seminar Nieuwe Producten en Omgevingen GGZ Ecademy

Geslaagde kennismaking met nieuwe (leer)producten

Het seminar dat GGZ Ecademy woensdag organiseerde, was een rijk gevuld programma met een kijkje in de keuken.


Lees verder...

Eerste Pilot nieuwe leerplatform afgerond

Er wordt volop gewerkt aan en geëxperimenteerd in het nieuwe centraal leerplatform van GGZ Ecademy dat begin november operatief moet zijn.


Lees verder...

Seminar Nieuwe Producten en Omgevingen GGZ Ecademy

GGZ Ecademy organiseerde op woensdag 21 september het seminar Nieuwe producten en omgevingen bij Lentis in Zuidlaren. 

Met een goedgevulde zaal en enkele tientallen mensen die via een livestream waren verbonden, werd een vol programma doorlopen. Tijdens de bijeenkomst werd een kijkje in de keuken genomen van alle producten die GGz Ecademy momenteel aan het ontwikkelen is. Dat er in die keuken vele smaken samenkomen, bleek uit de diversiteit in presentaties en projecten. Het videoproject, waarvan begin dit jaar een pilot startte, draait inmiddels. Verschillende instellingen én GGZ Ecademy zelf hebben ervaringen opgedaan en die werden tijdens het seminar gedeeld. Het is inmiddels op verschillende manieren mogelijk video’s op te nemen en te plaatsen in het videoportaal van GGZ Ecademy. Hier zijn ze al dan niet te delen met de medeleden.

Verder was er veel aandacht voor het nieuwe centrale leerplatform van aNewSpring dat eind oktober wordt opgeleverd. De bezoekers kregen te zien hoe een en ander er gaat uitzien en wat er zoal mogelijk is. Beetje bij beetje wordt dit platform steeds concreter en zijn verschillende leden er mee aan het experimenteren.

De presentaties zijn opgenomen en te bekijken op het videoplatform van GGZ Ecademy. Klik hier voor de registratie. 

Terug naar overzicht