ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Seminar Leven Lang Leren in de GGZ

Geslaagd seminar Leven lang leren

Het seminar Leven Lang Leren in de GGZ dat afgelopen woensdag werd gehouden door GGZ Ecademy toonde de contouren van een verre toekomst.


Lees verder...

Seminar Leven Lang Leren in de GGZ

Op 8 juni organiseert GGZ Ecademy een gratis toegankelijk seminar met als thema Leven lang leren.


Lees verder...

Seminar Leven Lang Leren in de GGZ

Op  woensdag 8 juni 2016 organiseerde GGZ Ecademy samen met GGZ Nederland een seminar over Leven Lang Leren in de GGZ.

Zo’n 80 mensen werden meegenomen in de gedachten rond het thema een Leven Lang Leren in de GGZ. Dit thema stond centraal tijdens het seminar van GGZ Ecademy. Vanuit verschillende invalshoeken werden de laatste ontwikkelingen gedeeld die nu en in de nabije toekomst spelen.

Vanuit de hoek van het HBO sprak Saskia van der Lyke, faculteitsdirecteur Hogeschool Arnhem en Nijmegen over de muren die moeten worden geslecht in het onderwijs met als sprekend voorbeeld de ‘studentenstrippenkaart’ die het in Denemarken mogelijk maakt werkelijk een leven lang te leren. Rachel Sistermans, opleidingsmanager bij RINO Zuid ging in op maatwerkopleidingen, aansluitend bij de praktijk. Henk-Jan van Hees, managing partner bij Pawlik liet zien hoe je door het vinden van de intrinsieke motivatie mensen ook daadwerkelijk in beweging krijgt om een leven lang te blijven leren.

Het toch enigszins abstracte thema van het seminar leverde door de presentaties en de paneldiscussie onder leiding van Jayani Masthoff, directeur van Danaë, enkele mooie toekomstvisioenen op, waarover zeker nog verder nagedacht zal worden in de komende tijd.

Interesse in de videoregistraties? Klik hier voor de registratie van het seminar en hier voor de paneldiscussie.

Als je het videoportaal van GGZ Ecademy voor het eerst bezoekt moet je je eerst even aanmelden.

Terug naar overzicht