ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Centraal leerplatform GGZ Ecademy

15.555 geregistreerde gebruikers op het Centraal leerplatfom van GGZ Ecademy

Er zijn inmiddels 15.555 gebruikers geregistreerd bij het portaal en het aantal account groeit gestaag.


Lees verder...

Het is mogelijk om events te registeren en beheren in het centraal leerplatform

Nieuw in het centraal leerplatform: de event-functie waarmee je cursussen en workshops kunt inplannen en beheren.


Lees verder...

Webinar over events in het CLP

Blended learning is de combinatie van een online leertraject met een klassikale bijeenkomst, workshop of praktijkdag. Om blended learning nog beter mogelijk te maken vanuit het Centraal leerplatform is de event-functie toegevoegd. Leden kunnen zich nu inschrijven voor het webinar op 16 mei a.s. over deze nieuwe functie. 


Lees verder...

Implementatietoolkit centraal leerplatform

Het is fantastisch dat verschillende leden hun implementatiematerialen voor het werken in het centraal leerplatform beschikbaar stellen aan andere leden om hen weer een stapje verder te helpen. Dat is de kracht van onze vereniging GGZ Ecademy! 


Lees verder...

Centraal leerplatform GGZ Ecademy

Om e-learningmodules aan te bieden en te beheren heb je een leerplatform nodig. Het centraal leerplatform van GGZ Ecademy is zo'n platform. Het is samen met de leden ontwikkeld om kennisdeling en samenwerking tussen leden te bevorderen en om het 'leven lang leren' van medewerkers te stimuleren.

Alle leerproducten van GGZ Ecademy worden aangeboden via het centraal leerplatform. Leden kunnen rechtstreeks of via een koppeling gebruik maken van dit platform en krijgen zo toegang tot alle leerproducten van GGZ Ecademy. Bovendien bepalen de leden zelf welke leerproducten ze aan de medewerkers aanbieden.

Het centraal leerplatform biedt veel mogelijkheden voor leden

Om de medewerkers van de leden die het centraal leerplatform gebruiken te ondersteunen biedt GGZ Ecademy een aantal trainingen aan. Dit zijn trainingen voor auteurs, ontwerpers en beheerders. Je kunt je aanmelden voor deze trainingen. Klik op onderstaande link voor meer informatie over data en locaties.

► Informatie over trainingen in het centraal leerplatform.

Het platform biedt veel mogelijkheden

Keuze uit meer dan 100 leerproducten

Het platform biedt toegang tot meer dan 100 leerproducten in verschillende werkvormen zoals geaccrediteerde leertrajecten, werkplekondersteuning, activiteitenbank en begeleidingstrajecten. Leden bepalen zelf hoe ze deze leerproducten gebruiken. De leerproducten worden ingezet in eigen scholingstrajecten van leden waarbij bijvoorbeeld een klassikale training wordt voorafgegaan door een e-learning van GGZ Ecademy. Meer informatie over de leerproducten.

Zelf leerproducten ontwikkelen, beheren en delen

Naast het bestaande aanbod van 100 leerproducten kunnen leden ook eigen leertrajecten maken en in het centraal leerplatform beschikbaar stellen. GGZ Ecademy geeft auteur- en ontwerptrainingen die de deelnemers wegwijs maken in het ontwikkelen van eigen leertrajecten in het centraal leerplatform. Meer informatie over het ontwikkelen, beheren en delen van leerproducten. 

Voortgang van cursisten

Tijdens het volgen van een leertraject kan de begeleider (bijvoorbeeld de trainer/ opleidingscoördinator) real-time voortgang en resultaten van de cursist zien en waar nodig ondersteuning bieden.

Platform met eigen look & feel van de organisatie

Het centraal leerplatform kan worden aangepast aan de look & feel van een organisatie. Hierdoor is het direct herkenbaar voor de cursist en past de omgeving binnen de eigen huisstijl van het lid. Meer informatie over de vormgeving van een eigen omgeving in het centraal leerplatform. 

Automatische verwerking van accreditatie

Vrijwel alle leerproducten van GGZ Ecademy zijn geaccrediteerd door meerder kwaliteitsregisters. Als een cursist een leertraject met goed gevolg heeft afgelegd krijgt hij de mogelijkheid een accreditatieformulier in te vullen. Voor de kwaliteitsregisters waarbij dat mogelijk is worden de punten binnen 6 weken na afronding automatisch bijgeschreven. Lees hier meer over de voorwaarden voro accreditatie van leerproducten. 

Ondersteuning en training door medewerkers van de afdeling support

De afdeling support ondersteunt de leden bij het wegwijs worden en inrichten van het centraal leerplatform en organiseert trainingen voor verschillende doelgroepen. Deze trainingen en de ondersteuning door support vallen onder het lidmaatschap. Lees hier meer over het aanbod van trainingen. 

Uitwisseling tussen leden bevorderen door de event-functie

Met de event-functie is het mogelijk om face to face bijeenkomsten te registeren in het centraal leerplatform. Deelnemers kunnen, als onderdeel van een leertraject, deelnemen aan één of meerdere live bijeenkomsten. Denk aan workshops, praktijkdagen en trainingen op locatie.

 Meer informatie over de event-functie. 

Meer informatie over het centraal leerplatform? Lees hieronder de veel gestelde vragen of de opnames en/of presentaties over het centraal leerplatform.  

Wil je aanvullende informatie of eens een kijkje nemen in het centraal leerplatform? Een aantal modules zijn gratis beschikbaar. Interesse in deze modules. Stuur dan je vraag met je contactgegevens naar info@ggzecademy.nl