ga naar twitterga naar facebook

 

Nieuws over Centraal leerplatform GGZ Ecademy

15.555 geregistreerde gebruikers op het Centraal leerplatfom van GGZ Ecademy

Er zijn inmiddels 15.555 gebruikers geregistreerd bij het portaal en het aantal account groeit gestaag.


Lees verder...

Het is mogelijk om events te registeren en beheren in het centraal leerplatform

Nieuw in het centraal leerplatform: de event-functie waarmee je cursussen en workshops kunt inplannen en beheren.


Lees verder...

Webinar over events in het CLP

Blended learning is de combinatie van een online leertraject met een klassikale bijeenkomst, workshop of praktijkdag. Om blended learning nog beter mogelijk te maken vanuit het Centraal leerplatform is de event-functie toegevoegd. Leden kunnen zich nu inschrijven voor het webinar op 16 mei a.s. over deze nieuwe functie. 


Lees verder...

Implementatietoolkit centraal leerplatform

Het is fantastisch dat verschillende leden hun implementatiematerialen voor het werken in het centraal leerplatform beschikbaar stellen aan andere leden om hen weer een stapje verder te helpen. Dat is de kracht van onze vereniging GGZ Ecademy! 


Lees verder...

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder E-learning / Ondersteuner

Per direct zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Het gaat om de functie van Functioneel Applicatiebeheerder E-learning/Ondersteuner.


Lees verder...

Centraal leerplatform GGZ Ecademy

Centraal leerplatform GGZ Ecademy is een platform wat door GGZ Ecademy beschikbaar wordt gesteld aan de aangesloten ggz-instellingen. Elke ggz-instelling heeft een eigen leeromgeving waarbinnen men het leren van de organisatie zelf vorm kan geven. De instelling bepaalt zelf welke leerproducten men aanbiedt aan de eigen werknemers.

Meer informatie?

Trainingen Implementatie Centraal Leerplatform

Om de medewerkers van de leden die het Centraal Leerplatform gaan gebruiken te ondersteunen zijn er een aantal trainingen ontwikkeld. Dit zijn trainingen voor auteurs, ontwerpers en beheerders.

Je kunt je aanmelden voor deze trainingen. Klik hier voor de data en locaties. 

Heb je vooraf nog vragen over de inhoud van de trainingen, stuur dan je vraag naar info@ggzecademy.nl en wij nemen contact met je op.