ga naar twitterga naar facebook

Samenwerking ggz-instellingen

GGZ Ecademy is een coöperatieve vereniging van ggz-instellingen, die gezamenlijk e-learning ontwikkelen, onderhouden, inkopen en distribueren. Met de gezamenlijke aanpak wordt tegelijkertijd een bijdrage geleverd aan het borgen en delen van kennis binnen de ggz-instellingen.

GGZ Ecademy is in 2011 gestart als initiatief van 14 ggz-instellingen met het doel samen e-learningmodules te maken. In korte tijd bleek het mogelijk een groot aantal goede, actuele en betaalbare e-learningmodules te ontwikkelen.
Het initiatief vond verdere voortgang in 2013 met Parnassia Groep als penvoerder. Vanaf 2014 zijn de activiteiten van GGZ Ecademy gecontinueerd in een coöperatieve vereniging, waarbij ook instellingen, die eerder niet deelnamen aan het project, zich kunnen aansluiten.

Op dit moment zijn meer dan 50 instellingen uit de ggz, verslavingszorg, RIBW, KJP, SGLVG en de forensische psychiatrie lid van GGZ Ecademy.

Sinterklaasquiz voor leden

Net als de twee voorgaande jaren brengt GGZ Ecademy ook nu in de week voorafgaande aan intocht van Sinterklaas een Sinterklaasquiz op de markt. Deze is speciaal voor leden.


Lees verder...

Sprekers kennismakingsdag 2018 bekend

Wil je je nog aanmelden voor de kennismakingsdag van GGZ Ecademy dan is dat nu nog mogelijk!


Lees verder...

Meer inzicht krijgen in de impact van stigma!

Als hulpverlener meer inzicht krijgen in de impact van stigma: halverwege 2019 kan dat! Samen Sterk zonder Stigma gaat namelijk samen met GGZ Ecademy een e-learningmodule over stigma ontwikkelen. Naar verwachting is deze e-learningmodule halverwege 2019 beschikbaar.


Lees verder...


Lees hier alle actuele berichten