ga naar twitterga naar facebook

Samenwerking ggz-instellingen

GGZ Ecademy is een coöperatieve vereniging van ggz-instellingen, die gezamenlijk e-learning ontwikkelen, onderhouden, inkopen en distribueren. Met de gezamenlijke aanpak wordt tegelijkertijd een bijdrage geleverd aan het borgen en delen van kennis binnen de ggz-instellingen.

GGZ Ecademy is in 2011 gestart als initiatief van 14 ggz-instellingen met het doel samen e-learningmodules te maken. In korte tijd bleek het mogelijk een groot aantal goede, actuele en betaalbare e-learningmodules te ontwikkelen.
Het initiatief vond verdere voortgang in 2013 met Parnassia Groep als penvoerder. Vanaf 2014 zijn de activiteiten van GGZ Ecademy gecontinueerd in een coöperatieve vereniging, waarbij ook instellingen, die eerder niet deelnamen aan het project, zich kunnen aansluiten.

Op dit moment zijn meer dan 50 instellingen uit de ggz, verslavingszorg, RIBW, KJP, SGLVG en de forensische psychiatrie lid van GGZ Ecademy.

Gratis leerproducten beschikbaar

GGZ Ecademy heeft in samenwerking met partners en met gelden van derden een groot aantal leerproducten ontwikkeld die de vereniging gratis ter beschikking stelt aan iedereen die ggz zorg verleent. Wil je weten welke leerproducten het betreft en wat voor jou interessant is? Kijk in de productcatalogus of meld je aan voor de leeromgeving voor externen en kijk wat je wilt volgen.


Lees verder...

Seminar Werken in de ggz 3.0

Op woensdag 19 juni 2019 organiseert GGZ Ecademy het seminar 'Werken in de ggz 3.0.; Technologie in de ggz'. Dit seminar staat in het teken van technologische toepassingen op de werkvloer. Hoe kunnen digitale oplossingen bijdragen aan verbetering van de ggz?


Lees verder...

GGZ College 14 mei

Het thema van het GGZ College op dinsdag 14 mei a.s. is persoonlijkheidsstoornissen. Je kunt je nu nog aanmelden!


Lees verder...


Lees hier alle actuele berichten